2020 36. kitabı
Okunma: 12 Nisan 2020 19:00
Tamer Atamer: Ünlü ve başarılı bir finans stratejisti. Kendisine ait prensipleri olan, oldukça katı, soğuk, mesafeli, aynı zamanda karizmatik ve güven verici. Sez Serter ile evli. En çok istediği şey baba olmak. Hayata ait seçimlerle kendine ait olanlar arasında bocalayan Tamer’i bakalım nasıl bir son bekliyor? Yelda Yılmaz: Başarılı bir halkla ilişkiler ajansı sahibi. Asil ve duru bir güzelliğe sahip. Zarif ve çekici. Küçükken annesi tarafından terkedilmiş, intikam ateşiyle yanan inatçı bir kadın. Tamer’in kendine ait olan seçimi. İntikam ve kıskançlıkla girdiği yolda tutkulu bir aşkla yönünü değiştiren Yelda, o yoldan çıkabilecek mi? Sez Serter: Kendine özgün ünlü bir moda tasarımcısı. Zeki, yenilikçi, dinamik, entelektüel ve duru bir güzelliğe sahip. Tamer’in hayata ait seçimi. Hayatının her anında mutlu olan Sez’i mutlu bir son bekliyor mu? Korhan Onat: Büyük patron, Tamer Atamer’in iş ortağı, bir finans dahisi. Karizmatik ve sanata düşkün. Yelda’ya aşık olan, öğrendiği gerçeklerle kayıplara karışan Korhan bulunabilecek mi? Timur Talu: Yelda’nın iş ortağı, aynı zamanda bütün gerçeğini bilen en yakın dostu, tabi duygularına da söz geçiremeyen... Yakışıklı, nazik ve anlayışlı. Yelda’ya verdiği sözü yerine getirebilecek mi? Oya Serter: Sez’in annesi. Yelda’yı küçükken terkettiği gerçeğiyle her gün yüzleşen hüzünlü bir anne. Bir erkeğe aşık iki kadının annesi. Birisi karısı, diğeri sevgilisi. Peki ya Oya hangisinin mutluluğu için diğerinin gözyaşlarına şahit olacak? ️ @pinarinkitapbahcesi nin tavsiyesi üzerine aldığım; kurgusu harika, oldukça kaliteli, dopdolu bir kitap okudum. Sanat, müzik, tarihi yapılar, resim...Birçok bilgiyi ve terimi de bu kitapla öğrendim. ️Hiç bitmesin isterken, sonunu da bir o kadar merak ettiğim, bir dizi gibi izleyerek okuduğum aşkın, tutkunun, erotizmin, sanatın harmanlandığı, beni yormayan güzel bir kitaptı. ️ @kerasuskitap ve yazarımız @evrimduyal a teşekkür ederim bu güzel kitabı bizlerle buluşturdukları için. ️Sevdiklerimizi kaybetmemeyi ne çok dilemek isterdim. Fakat bu konuda diyebileceğim tek şey sabır, metanet ve güç
Son SiyahEvrim Duyal · Kerasus Yayınları · 202033 okunma