2020 7. kitabı
Şuan ben ne okudum ben ne okudum diye kendime araliklarla fisildiyorum... "Herkesin kendi hayatı,kendi zamanı ve kendi yalnızlığı vardır." İçinde bulunduğumuz durumu da baz alarak yalnızlık kelimesini artık lügatimda barındırmak istemiyorum zira yillar öncesinden Hobbes in kurmus oldugu su cumleyide aktarmadan geçemeyeceğim " insan insanin kurdudur." Yazarimiz Can Eryürek kısacık bir kitapta öyle bir bilim-kurgu yaratmış ki okuduğum 1 saatlik zaman diliminde ağzım açık kaldı ve ne okuyorum ben dedim defalarca... Düşünsenize hınca hınç doldurdugumuz alış-veriş merkezleri, yarin ne giyinipte su konsere,su filme, su etkinlige gidecegiz diyerek etrafta gezinenler yada hizmet ettigimiz is yerlerindekiler,yada her gun öfff yine is var,okul var derdiyle sabahin korunde kalkacagiz... Ve bir bakıyorsun ki etrafinda hic kimse kalmamis bir robot yaşaman için gerekli olan gıdayı sana bırakıp gidiyor peki ne oldu tum kalbur üstü daha iyi yaşamak için Mars'a yerleşmiş. E şimdi ne olacak e gerisini de sen düşün
Yorgun AdamCan Eryürek · Cinius Yayınları · 202027 okunma