Puan vermedi·241 syf.··Beğendi
···Okunma: 22 Mart 2020 01:22 İçinizi ısıtacak harika bir eser.
Yazarımız @mirza_tazeguL "ün kalemiyle ilk kez tanıştım ve akıcı bir anlatım diline sahip bu kitabı okurken yorulmayacak aksine dönüp kendi kendinizle yapacağınız muhasebeniz olacaktır.
Kitabımız kişisel gelişim türünde olan bir kitap fakat denemeler ve psikolojik analizlerle desteklekleyerek bilinenin aksinde bir anlatıma sahip diyebilirim.Çokça bölümlerden oluşturarak bizlere sunan yazar,birçok konu hakkındaki sorunları ve düşüncelerini dile getirmiş.Birçok cümlede altını çizerken bulacaksınız kendinizi.Kimi yerde yazarımızın kendi hayatından kesitleri de göreceğiniz gibi kimi yerde toplumsal sorunlarımızı görerek derin bir iç çekeceksiniz.
Tek tek tüm bölümlerden bahsetmek uzun olacaktır. Özetle bir kaç cümle ile kitaba dair söyleyeceklerim şunlar olabilir; hayatımızda kaç maske takıyoruz?Bunları hangi durumlarda,niçin takıyoruz?Unutmayın her insan kendi maskesini kendi belirler ve sizi ortaya koyar.
Anlayacağınız bu bildiğiniz kişisel gelişim kitaplarından değil.Dediklerime okudukça hak vereceksiniz.Siz kitabı okumayacaksınız o kendini zaten okutacak.
Sosyal Edebiyat Dergisi tarafından ödül almış bir eser olmasıyla birlikte bunu kesinlikle hakettiğini düşünüyorum.Nice ödüllerde kendisini göreceğimize inanıyorum.