·384 syf.····Okunma: 17 Nisan 2020 20:16 4 kitaplık Off-Campus Serisini bu kitapla bitirmiş oldum . Sonuç itibariyle favorim değişmedi . Serinin 3. Kitabı diğer hepsinden çok daha eğlenceliydi . Bu kitapta da aynı tadı aradımve bulamadığım için biraz hayal kırıklığı yaşıyorum . Kötü değildi ama beni sürüklemedi.
.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Sabrina’nın tek hayali, üniversiteyi başarıyla bitirip Harvard’ın hukuk fakültesine girebilmek ve sonunda da iyi maaşlı bir iş bularak babaannesi ve pislik üvey babasıyla kaldığı evden bir an önce ayrılabilmektir. Herşeyin yolunda gittiği bir zamanda, ufacık bir hatanın hayatında bu denli bir değişiklik yaratabileceği kimin aklına gelirdi?
.
Tucker, Sabrina’yı ilk kez yakından gördüğünden beri onunla olmak istemektedir fakat Sabrina o kadar inatçıdır ki sürekli onu reddedip, başındaki bir milyon iş ve okulunu bahane etmektedir. Tucker, tam pes etmeye yaklaştığında kaderin bir cilvesi onları mecburen bir araya getirir. Tucker’ın bundan bi şikayeti yoktur fakat Sabrina kesinlikle farklı görüşdedir..
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
.
İki karakteride sevdim fakat dediğim gibi istediğim eğlenceyi bu kitapta pek bulamadım.