2020 2. kitabı
Okunma: 19 Nisan 2020 23:28
Kitabı okurken kendi içinizde bir yolculuğa çıkıyorsunuz adeta. Bu yolculukta, kaygılarınla baş etmek ve kafaya takmamak için hangi yöntemleri kullanabileceğini, olumsuz düşüncelerini nasıl kontrol edebileceğini, sağlıklı ilişkilerini geliştirirken, sana zarar veren zehirli insanlardan kendini nasıl koruyabileceğini, hangi alanlarda mücadele etmenin anlamlı olduğunu, hangi alanlarda hayatı ve hayatın getirdiklerini kabul etmen gerektiğini, içindeki değersizlik hissini nasıl yenebileceğini ve kendini nasıl değiştirebileceğini keşfedeceksin. Özellikle zor bi dönemden geçiyor ve hayatınızda bir şeyleri artık değiştirmek istiyorsanız mutlaka okumalısınız. Kitabı okuyup bitirdiğimde keşke daha önce okumuş olsaydım dedim kendi kendime. Her sayfasında kendimden bir şeyler buldum ve altını çizmediğim sayfa bırakmadım nerdeyse. Ara ara altını çizdiğim yerleri okuyup hayat yolculuğuma devam ederken bu tavsiyeleri uygulamaya çalışacağım. Kendine iyi davran güzel insan :)
Kendine İyi Davran Güzel İnsanBeyhan Budak · Destek Yayınları · 201912,9bin okunma