2020 8. kitabı
Okunma: 14 Nisan 2020 00:20
“Anlamıyorsun Affetmek mesele değil, sen ne yapsan ben affederim zaten. Ama benden söküp kopardığın şeyi geri getiremem.” (Frida Kahlo) “Seninle Amerika’ya gelmemi istediğinde benim olduğunu sandım, en büyük yanılgım buydu belki de. Sen kimseye ait olamazdın, ruhun buna izin vermezdi. Acı ve geri dön istedim...” (Frida Kahlo) “Senin çirkin olduğunu söyleyen annemden bile nefret ettim.”(Frida Kahlo) “İçimde kırk kadın, kırkı da yabancı, kırkı da öteki...” (Frida Kahlo) “Gözlerime baktığımda kalbinle bakmadığını ve bana hala söylemediğin şeyler olduğunu hissettiğimde vazgeçtim... (Frida Kahlo) “Kaç yaşına gelirsem geleyim, kalbime dokunan sözlere, saçımın okşanmasına, güzel bakışa yenik düşeceğim...” (Frida Kahlo) “Başkasına verdiğim özgürlükten bana da verilmesini isterim.”(Tomris Uyar) “Her insanın bir öyküsü vardır, Ama her insanın bir şiiri yoktur...” (Özdemir Asaf) “Sen de gördüğümü görecekler diye ödüm kopuyor.” (Özdemir Asaf) “Büyümek, Sevdiklerinin azalması bir yerde...” (Özdemir Asaf) “Hayat, sen başka planlar yaparken başına gelenlerdir.” (John Lennon) “Bir kadını sırf güzelliği için sevmek mümkün mü? Bu bir heykeli sevmek gibi olmaz mı?” (Tolstoy) “İnsan sevdiğini olduğu gibi sever, olmadını istediği gibi değil.”(Tolstoy) İlknur Gegek Aşktroloji
Aşktrolojiİlknur Gegek · Az Kitap · 201946 okunma