Puan vermedi·163 syf.····Okunma: 27 Nisan 2020 13:33 Kitabı okuduktan sonra kapağıyla birlikte gözlerimi de kapatıp şöyle derin bir nefes alıp içinde yaşadığım hayatı sorgulattı bana bu kitap.
Hayatımızdan onca insan gelip geçiyor onca hikayeler duyuyoruz kimin hayatına dokunabiliyoruz.
Herkes bir ekmek davasıdır koşuşuşturuyor kimi bu koşuşturma da ardına bile bakmadan ilerlerken kimi de o koşuşturmacada ayağına taş takılıp tökezleyip düşenlerden. O tökezleyenler ayağa kalkmak istiyor iki adım sonra tekrar düşüyor dengesi bozuldu bir kere kalksa da düşüyor çabalıyor ayak parmaklarından beynine kadar bütün gücünü toplayıp tekrar kalkmak istiyor ama elini tutan biri olsa daha sağlam kalkacak o koşuşturmacada bir el geri dönüp elinden tutsa belki daha sağlam kalkacak.
Işte bunları düşündüm Bakır 'ın elinden de biri tutsaydı bu kadar müptezel olur muydu acaba?
Bir Behzat Ç hayranı olarak Emrah Serbesin kalemiyle ilk defa tanıştım. Bir çırpıda okunacak akıcı bir kitaptı. Herkese iyi okumalar.