Kitap önerisi, lütfen
Son dönemde okuduğunuz ve mutlaka okunması gerekiyor dediğiniz kitaplar hangileri? İsimleri alalım. :)
Ru.
Ki inanın 1k bunun için olsa da ne yazık ki bu eylemi bulabilmek çok zor. Kapınızı çalacagım, en yakın zamanda :)
Bilinmeyen bir kadının mektubu, gayet etkileyici bir kitaptı tavsiye ederim.
Ru.
Teşekkür ederim, okumustum :)
Bu yorum görüntülenemiyor
Cemil Meriç - Bu Ülke (Düşüncelerinize çok katkı sağlayacak bir kitap) Albert Camus - Veba (Salgın günleri için özellikle bunu tavsiye ederim :)) Tabi bunları okumadıysanız🍃😊
Ru.
Çok teşekkür ederim. Okudum. Hatta veba ya bugünlerde tekrar dönme isteği vardı içimde. Neden olmasın :)
Necati Tosuner- Bir Tutkunun Dile Getirilme Biçimi Demir Özlü- Güvercinler ve Matmazeller/ Düş Öyküleri Meşa Selimoviç- Derviş ve Ölüm William Faulkner- Ayı/ Köy Alper Gencer- Ah( Şiir) Necati Tosuner- Susmak Nasıl da Yoruyor İnsanı
Ru.
Genelde kitap zevklerimiz çok uyumlu olmuyor ama, inceleyecegim. Teşekkür ederim.
Rabindranath Tagore - Gora / Bilge Karasu- Gece okuyalı oldu biraz ama tavsiye ederim 🌸
Gora’yı not aldım. Cok tesekkürler 🌸
Bir Kış Gecesi Eğer Bir YolcuBir Kış Gecesi Eğer Bir Yolcu - Italo CalvinoItalo Calvino Eğer klasik roman kurgusunun dışında bir kitap arıyorsanız öneririm. İyi okumalar...
Ru.
Calvino hiç okumayıp hep yollarımın kesiştiği. :) öncelik sıralamasına alındı. Teşekkürler 🌸