2020 26. kitabı
Okunma: 04 Mayıs 2020 13:06
#kitapyorum #tutelimi #rebeccadanovan #2020-26.kitap #sayfasayısı 489 #handansağlanmak çevirmen Bir genç kitabı diyebileceğim Tut elimi yazarın nefes serisi kitaplarının ilkidir.Romantizmle harmanlanmış demek isterdim ancak olayın gerçeğinde daha çok bir sosyal projesi gib duruyor. Şimdi diyeceksiniz ki nasıl bir olay.Bizde hemen ufaktan bir kaç kelime bırakalım şuraya.Başrol oyuncumuz Emily küçük yaşta babasını bir trafik kazasında kaybetmiştir.Annesi de bunun üzerine kendini alkolikler sınıfına dahil eder.Emily 'ye amcası george bakmak zorunda kalır.lise çaģına gelen kızımız yengesi (şeytan) carol'un her türlü eziyetine rağmen hayata tutunmaya çalışır.Sara en yakın dostu olarak ona defalarca yardım teklifinde bulunsa da o yeğenlerini düşünerek her seferinde bu teklifi reddeder.Erkek arkadaş olarak Evan ile birliktelikleri biraz sorun yaratmaya daha doğrusu ona hayatta özgürlüğünde olduğunu hatırlatmaya yeter.Ama bu dikduruş çeşitli sorunları da beraberinde getirecektir. Kitap bizler için çok şey kazandırdı diyemem.Zaten böyle bir beklentim de yoktu.Malüm günlerde zamanımız psikolojisini bir nebzelik olsun azaltmaya faydalı olsun diyerek okudum.kitabın ayrıca sonu için biraz muamma diyebilirim.Bazı noktalarda da hızlı geçişler olduğunu düşünüyorum.Sağlıcakla ve esenlikle kalınız.
Tut ElimiRebecca Donovan · Parodi Yayınları · 2018934 okunma