Puan vermedi·464 syf.····Okunma: 30 Nisan 2020 14:04 Benim gibi psikolojik gerilim okumayı sevenler burada mı? Son zamanlarda okumaktan en zevk aldığım tür olabilir. Özellikle ters köşe yapanlarını okumaya doyamıyorum. Bugün de size bu tarz bir kitap önermeye geldim. ephesus yayınları son çıkanlarından İsimsiz Kız. Konusundan bahsedeyim size biraz: Jessica yani denek 52 Dr.Sheilds’ın araştırmasına katılır. Masum birkaç soruyla başlayan araştırma, zaman geçtikçe bambaşka bir hâl almaya başlar. Dr. Shields’ın saplantılarıyla yönlendirdiği deney, Jessica’nın hayatının kontrolünü ele geçirmiştir. Her şeyden habersiz para kazanmak için girdiği masum bir araştırma, Jessica’yı kıskançlık ve sahtekârlıkla örülmüş bir ağın en önemli parçası hâline getirmiştir. Jessica’nın tek isteği ise sadece gerçeği ortaya çıkarıp bu oyuna son vermektir.
Gerilim, gizem ve merakın üst seviyede olduğu kitabı @pinarinkitapbahcesi ve @begusununkutuphanesi ile beraber okuduk, daha da bir zevkli oldu. Her sayfayı merakla çevirdim, hatta işlerimi halletmem gerekirken kitabı okumaya devam ettim. Dr.Shields beni o kadar gerdi ki bazen sorulara ben cevap veriyormuşum gibi hissettim. Böyle gerilimin hiç düşmediği güzel bir kitap arıyorsanız mutlaka tavsiye ederim. Mutlu ve sağlıklı akşamlar