···Okunma: 12 Mayıs 2020 22:50 White River’da Irkçılık gösterisiyle başlıyor kitap. Emekli Dedektifimiz Gurney ise bu olaylar olurken kendi halinde bahçesinde kazı işleri ile uğraşmakta ve bulduğu arkeolojik kalıntıları araştırmaktadır. Ancak gösteriler sırasında bir polis keskin bir nişancı tarafından öldürülmüştür ve bu olayın arkasında siyahilerin olduğu düşünülmektedir. Bunun üzerine Savcı Sheridan Kline, öldürülen polisten ve işlerin ne kadar karışık olduğundan bahsedip, Dave Gurney'den yardım ister ve dedektifimiz olaylara dahil olur.
Gurney araştırmaya başlar fakat işler gerçekten de çok karışıktır. Olaylar yeterince karışıkken iki cinayet daha işlenir. Öldürülen polisin telefonuna gelen mesaj ve işlenen yeni cinayetlerde eklenince olaylar tümüyle sarpa sarar. Her bulunan ipucu ise kafaları daha da karıştırmaktadır.
Kimsenin birbirine güvenmediği bir ekip, öldürülen iki polis ve ayak tabanlarına DGS harfleri dağlanmış iki ceset. Çok çabuk bulunan deliler. Gurney bu olayları araştırırken merakla katili bulma çabasına giriyor ve herkesten her şeyden kuşkulanmaya başlıyorsunuz.
Emniyet güçlerinin, devlet yetkililerinin kendi imajlarını zedelememek adına yaptıklarını ve ırkçılığı yazar kitapta çok güzel işlemiş.
Heyecan ve merak duygusunu yüksek, son sayfalara kadar tahminlerinizin sürekli değiştiği, mükemmel kurgusu ve harika finaliyle güzel bir kitaptı.