Türk Mizahının Güçlü Kalemi
Hikmet Kızıl:
Toplum ve dünya meselelerine, olgularına yaklaşımını mizahla harmanlayarak gerçekçi ve yapıcı eleştirileriyle güldürürken; en çok da düşündüren kaliteli seviyeli mizahını "Çay da mı içmeyek? " kitabında okuduk, sevdik, tanık olduk.
Yeni neşredilen eseri "SEN BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYON MU? ile tarih sahnesinde yer almış sanatçıların başarı öykülerini mizahi dille bizlere hem eğlenerek,hem de düşündürerek başarıyla aktarıyor.
Eserlerindeki samimi dil dikkat çekici. Bunun nedeni gönülden gelen yeteneğinin güçlü ifadelerinin,birikimlerinin kalemine yansımasıdır.
Toplumsal konulara, yaralara parmak basan, başarılı gözlemleri ve yapıcı eleştirileriyle fark ettirdiği konularla, güçlü kalemiyle bazı şeylerin değişebileceğini bazılarının da değişmeyeceğini bilse de küçücük bir umutla çıkılan yolun ne büyük farklar yaratacağını ön gören bir yazar.
Kaleme alacağı daha nice eserlerini ilgiyle okumaya şimdiden sabırsızlıkla merak ederek bekliyor ve takip ediyor olacağım. Başarılarının artarak sürmesini dilerim.