2010 14. kitabı
Okunma: 19 Temmuz 2010 09:30
Bu kitabı okurken Rus ve Çin Komünizminin Türkistan da Müslüman kardeşlerimize çektirdikleri acıları yüreğinizin derinliklerinde hissediyor, onlarla birlikte ağlayıp onlarla birlikte ölüyorsunuz. Bu kitabı yıllar önce bir defa okumuştum şu cümleyi asla unutamıyorum ’’ Her şeyi o kadar güzel ayarlıyoruz ki kişi kendi kardeşinin derisini şarkı söyleyerek yüzer hale geliyor’’ İnsanlık dışı yapılan işkenceler çok güzel dile getirilmiş. Kitabın tamamında kendimi oralarda yaşayan bir insan olarak düşündüğümde çok zor gerçekten. Yazarın ele aldığı bir konu var ‘’siz ey Müslüman geçinenler, kardeşleriniz burada bu işkencelere tabi tutulurken siz neredesiniz’’ Emine ŞENLİKOĞLU’na bu kitabıyla biz Müslüman geçinenleri kendimize getirdiği için teşekkür etmek gerek. ‘’İnsanın gözlerinin sıcak havada akabileceğini, soğuk havadaysa donabileceğini, uzun süre yürümeyenlerin yürüme yetkilerini kaybettiklerini, ışığı uzun süre görmeyen birinin ışığı gördüğünde çektiği acının büyüklüğünü v.s. öğrenebileceğimiz okurken gözlerimizden akan yaşları durduramayacağımızı öğreten bir kitap…’’ Komünizmin gerçek yüzünün görülebilmesi için okunması gereken bir kitap
Çin İşkencesiEmine Şenlikoğlu · Mektup Yayınları · 20076,1bin okunma