···Okunma: 01 Mayıs 2010 02:55 Yazar kitabında uyuşturucu batağına sadece sorunlu insanların değil, mutlu ve sorunsuz aile çocuklarının da düşebileceğini çok iyi anlatmış. Kitap konusuyla ele alındığında tek solukta okunacağı aşikâr. Eylül (Boğaziçi üniversitesi psikoloji bölümünü kazanmış hiçbir sorunu olmayan öğrenci) ve Dünya (hayatta sevgilisinden başkası olmayan Dünyası şaşmış bir Dünya)’ nın yaşadıkları herkesin başına gelebilecek tarzdan olaylar. Dünya ailesinden kaynaklanan olumsuzluklardan dolayı uyuşturucu batağında, el bebek gül bebek büyümüş olan Eylülün meraktan başka bir sebebi yok. Buda demektir ki sebep her ne olursa olsun eroinle insanların herhangi bir şekilde buluşabileceklerini anlatmış.
Eroinin nasıl yapıldığını, ısıtıldığını, içine ne kadar limon atıldığını kokainin nasıl kafa yaptığını, insanı nasıl uçurduğunu, nasıl kullanılacağı hakkında detaylara girilmeseydi daha iyi olurdu. Fazlasıyla ilgi çekici olup, uyuşturucuya meraklı insanları daha çok teşvik edebileceğine inanıyorum.
ÜZÜM ÜZÜME BAKA BAKA KARARIR!!!