Gönderi

Puan vermedi·282 syf.··
2020 21. kitabı
·
15 günde okudu
·
Okunma: 17 Mayıs 2020 17:05
Tarihte gerçekleşmiş birçok batan şilep ve denizaltına yer vermesi yönüyle dolu bir kitap. Ancak Sunay Akın'ın anlatımını çok karmaşık buldum. Aslını değil de taslağını okumuşsunuz gibi bir etki bırakıyor. Konu dışı düşüncelerini satır aralarında çokca görmek de beni rahatsız etti. Yine de konu içeriği bakımından okunabilir bulduğum bir yapıt.
1000Kitap
Önce Çocuklar ve KadınlarSunay Akın · İş Bankası Kültür Yayınları · 20201,161 okunma
·
33 Gösterim
1 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
"Konu dışı düşüncelerini satır aralarında çokca görmek de beni rahatsız etti." İlk sunay akin okumanız sanıyorum. Aslında biraz üslubu öyle denebilir :)
Gülnur
Gönderi Sahibi
Yazarın ana konusu olmadığı halde satır aralarında siyasi görüşlerini ya da birtakım yazar, şair, politikacı vs. hakkındaki fikirlerini okuyor olmak konuyu dağıttığı için beni oldukça rahatsız etti. Bu üslupta bir yapıt okumayı tercih etmiyorum. Şahsi görüşüm.