2020 12. kitabı
MÜKEMMELDİ. Kitabın başından başlayarak anlatmam gerekirse ilk başlarda o kadar heyecanlı değildi her şey, sonradan elimden bırakamadım. Ancak bir şunu söyleyeyim favori karakterim Dorian di (evet biliyorum kitapta neredeyse yoktu ama) ondan sonra Manon ondan sonra Aelin. Ondan sonra Rowan. Ben chaolu hiçbir zaman sevemedim o yüzden Aelin ile Rowan arasındaki aşkı seviyorum. Kitabın fanartlarına baktığım için Manon ve Dorian arasındaki uyumu gördüm.ilk duyduğumda düşününce saçma gelmişti çünkü çok farklı insanlar ama kitaptaki en muhteşem çift olacaklarını da anladım. Manon ile Aelin arasındaki bölümü çok sevdim çünkü ikisi birbirlerini çok güzel tanımladılar ve bölümlerde manonun ne kadar mükemmel bir savaşçı olduğunu görmek hoşuma gidiyor. Gelecek kitapta Manon ile Dorian arasındaki şeylerin nasıl gelişeceğini merak ediyorum. Dorian için üzgünüm çünkü çok yalnız ve kırılmış kaldı. Koskoca şehirde bir tane bile arkadaşı yok ve valg prensi yüzünden çok incinmiş. Dorianin güç konusunda Show yaptığı bölümlere bayıldım. Babasını öldürmesi, kaleyi yıkması gibi. Gerçi ben babasının doğru söylediğini düşünüyorum ve ona da acıyorum kötü bir sonu oldu. Firtınalar imparatorluğu hakkında konuşanlar kitabın sadece acıdan mutsuzluktan oluştuğunu söylemiş. Okuyup göreceğiz. Ama benim kitaptan beklediklerim söylemem gerekirse Rowan ve Aelin arasındaki şeylerin artık sonuca bağlanmasının, doriannın mutlu olmasını ve Manonla flört etmesini, kitaptaki en aktif karakterlerden bir tanesinin dorian olmasını istiyorum çünkü çok fazla geri plana atıldı bu kitapta. Lorchan Elidela nasıl karşılaşacak ve aralarındaki şey nasıl gelişecek onu da çok merak ediyorum. Kısaca konuşmam gerekirse kitap bu alanda okuduğum en mükemmel ve harika kitaptı. Okurken çok zevk aldım.
Gölgeler KraliçesiSarah J. Maas · Dex Yayınları · 20182,301 okunma