2016 16. kitabı
Okunma: 18 Nisan 2016 13:48
-AZ BİRAZ SPOİLER İÇERİR- Yazarın okuduğum ilk kitabı ve üslubuna tarzına tavrına bayıldım.. Okurken hayat hakkında, insanlar hakkında yaptığı yorumlar üzerinde düşündüm kimi yerde, kimi yerde söylediği şeylere kıs kıs güldüm.. Bazen insanın kendi hayatını tümden değiştirebilecek tek şey bir yerde sorulan bir soruya evet manasında el kaldırmak olabilirmiş, bu kurguda gördüm.. İnandım.. Bazen ne kadar kaçarsa insan kaderinden, o kadar ona doğru koşarmış, bu kitapta anladım.. İdrak ettim.. Kitabın sonu için daha umut doluydum aslında ama sonunu bile o kadar naif ve nükteli bağlamış ki buruk bir 'âh' tan ötesi geçmedi zihnimden Allah'tan.. Şu anda diğer kitaplarını bir an önce okumayı planlıyorum kısmetse ve bu zamana kadar okumamış olmama da şaşırıyorum açıkçası.. Şiddetle tavsiye ederim sevimli okurlar :)
Şanzelize Düğün SalonuTarık Tufan · Profil Yayıncılık · 20178,6bin okunma
Tavsiye için teşekkür ederim :) en kısa zamanda okumayı planlıyorum aslında
Yeni bitirdim kitabı. İncelemeniz çok iyi yansıtmış kitabı. Tebrik ederim. Bende hemen bir kitabını sipariş vereceğim şimdi. Tavsiyeniz varsa alabilirim. Ve sen kuş olur gidersin'i okumuştum çok önce. Diğerlerinden?
Bunun üzerine 'Bir Adam Girdi Şehre Koşarak' kitabını tavsiye ederim, sonrasında diğerlerini de tabi :)