2020 7. kitabı
Çay kahveler alındıysa rahat bir koltuğa geçin, hadi durmayın bekliyorum sizi. Baran ve Ela’yı okumuş muyduk? Okuduk! Sevmiş miydik? Sevdik! Peki şimdi sağ köşemizdeki çifte kumruları tanımaya hazır mısınız? Hazır olun ya da olmayın, siz farkında bile olmadan kulağınıza bir iki şey çalıp kaçacağım. Gözlerimiz bu kez Baran’ın sevimli olduğu kadar inatçı, güzel olduğu kadar mağrur kız kardeşi Beren ve onu kendine hapsetmeye yeminli Berk’imizde! Klişe cümleciklerinizi kendinize saklı tutun çünkü bu hikaye tıpkı diğeri gibi zorlayıcı ve elbette şaşırtıcı bir güzergaha sahip! Beren yeni ilişkisini bir çırpıda silmek için barda tanıştığı adamla geceyi sonlandırır. Aradan geçen zaman Berk’i yıpratmış bu gizemli kadının kimliğinden bi haber etrafta sersemce gezinmektedir. Kısa bir ara bilgi iliştiriyorum bu kısma; hatırlarsan ilk kitapta bir kutlama vardı. (Tamam spoiler olmasını istemediğim için bu kısımı ipucu bırakıyorum size) İşte orada karşılaşır bu ikili; peki ya sonra? Aklındaki soru şu mu? “Basit, sıradan ve klişe?” Yapma okur, Tuğba Atıcı Coşar yazarın kitaba soluk verdiği ipucuları ve kitaba renk kattığı beklenmedik olayları mevzubahis. Bu kitap tamamen aşka dair söylenmemiş cümleler içeriyor. İçinde selam verdirip bize şapşal bir gülümseme bıraktıran bazı karakterler ise cabası! “Ne anlattın Aslı” deme, hoş bir serintiyle bezeli tatlı kaçamak bir kitap arıyorsan doğru yoldasın. Aman dikkat! Kitapta doğum yapmak üzere olan sinirli bir hatun, eli herkesin üstünde olan mükemmel bir kadın ve kafası allak bullak olmuş bir kız var, benden uyarması. Çaylar kahveler bittiyse hadi bir kez daha al birer bardak ve okumaya başla. Zira bu kitap bitmeden yerinden kalkabileceğini hiç sanmıyorum. #aşktutkusu #tugbaaticicosar #muptelayayinlari
Aşk TutkusuTuğba Atıcı Coşar · Müptela Yayınları · 2020110 okunma