2020 37. kitabı
Okunma: 03 Haziran 2020 15:38
#kitapyorumu Pembe Fili Düşünme- Zeynep Selvili Çarmıklı Merhabalar Kitap benim için ilk gösterdiğimden sonra biraz muallakta kaldı. Çünkü kitabı gösterdiğim de bazı kesim bu kitabı sevmeyeceğimi söyledi . Bazıları ise kitabı çok beğendiklerini ve yorumumu beklediklerini belirtti. Mesajlar gelmeye başlayınca bir ara her yerde görüp, çok sevilmesini unutup beklentimi sıfıra indirdim. Zaten beni bilen okuduğum kitabın arka kapağını bile okumadığımı bilir. Yani kitap ile ilgili hiç bir bilgim ve önyargım yoktu. Ama ilk satırları okuyup kitabın konusunun panik atak olması ilgimi çekti. Yazar bilgili bir psikolog olmasına rağmen ,yaşadığı durumu teorik bilgiler ile değil süreçte yaşadıkları duygularla anlatmış. Bence bu yazar ve okuyucu arasında bağ kurmasını sağlamış. Herkes zaman zaman psikojik iniş ve çıkışlar yaşayabiliyor ayrıca kitapta bu bağlamda yol göstericiler de sunulmuş. Ben kitabı cok beğendim. Egoist kişisel gelişim kitaplarını okumaktansa böyle kitapları okuyalım . Biriyle sohbet etmiş ve anlaşıldığınızı bilmek iyi geliyor. . .
Pembe Fili DüşünmeZeynep Selvili · İnkılap Kitabevi · 202411,6bin okunma