Anne | Ana
Puan vermedi·72 syf.·
2020 45. kitabı
Tanım :  Çocuklarını son nefesine kadar kayıtsız şartsız sevecek kişi. * Sevgili Okurlar. Maziye bir yolculuk yapmaya ne dersiniz ? Evet dediğinizi duyar gibiyim. O zaman yolculuğumuz başlasın... Takvim yaprakları 1850'li yılları gösteriyor. Amerika'dayız. Thomas Edison'un evinde oturuyoruz. Birazdan Thomas okuldan gelir. Hah, kapı çalıyor. İyi adam lafın üstüne gelir derler, Thomas'da geldi. İçeriye girer girmez, annesine bir kağıt uzatıp ” Bu kağıdı öğretmenim gönderdi, sadece sana vermemi tembihledi. ”dedi. Merak içerisindeyiz. Acaba ne yazıyor kağıtta ? Annesi kağıdı elinden aldı. Önce kendisi okudu.
Grapon KâğıtlarıDidem Madak · Metis Yayıncılık · 201217,6bin okunma
Gerçekten çok muazzam bir inceleme olmuş insanın kitabı okuma hevesini arttırıyorsunuz. Arkadaşınızın annesine Allah acil şifalar versin biran önce iyleşir inşallah 🙏
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu yorum görüntülenemiyor
Ya incelemelerinize bayılıyorum :) Birde bir an önce arkadaşınızın annesine sağlık ve şifa diliyorum dualarım sizinle .
Göktuğ Çağrı B.
Teşekkür ederim, amin inşallah 🙏
Bir kaç gün önce bir şehidimizin annesine yazdığı mektubu okumuştum.Anne hem bağrı yanık hem de gururlu. Senin incelemeni okuyunca aklıma direkmen o geldi. Yutkunmamak elde değil... Allah şifa versin arkadaşının annesine🙏