2016 1. kitabı
Okunma: 08 Aralık 2016 19:30
"Aden'den ne kadar uzakta olduğumuzu, evrenin neresinde olduğumuzu bilmiyorum.Dünya'dayız. Yerden sürüklenen araçlarla seyahat eden,çok katlı binalarda yaşayan ve bakteriyel bir enfeksiyon gibi her tarafı kaplamış bir türün baskın olduğu tehlikeli bir gezegen burası. Görünüşte insana benziyorlar ama insan gibi davranmayan tehlikeli bir tür bu İnsansılar." =>AEDEN, s.189 Yazarını "idol" olarak benimsediğim; dünyaya,yaşama karşı olan sorgulamama yeni bir yön veren Fi-Çi-Pi serisinden sonra kolay kolay etkileyemez artık beni bir kitap diye düşünmeye başlamıştım. Taa ki Aeden çıkana kadar,kendimi Numi ve Sonje'yle Aeden'den Dünya'ya yolculuk yaparken bulana kadar. Nasıl bir kitaptır ki kalbimin atışlarını değiştirdi, beynimde depremlere neden oldu ? Nasıl bir kitaptır ki insan görünümünde olan "İnsansı" lar olduğumuzu bu kadar açık bir şekilde sundu bana? Önemli, okunması gereken vs. tabirlerin çok ötesinde bir kitap... Benim başucu kitabım.. Bu dünyaya ve İnsansılara her tahammül edemeyişimde baş ucumdan bu kitabı alacağım ve Sonje ve Numi'yle Aeden'de insan olmak nasılmış yeniden keşfedeceğim.. (08.12.2016)
AedenAkilah Azra Kohen · Destek Yayınları · 201614,4bin okunma