2020 60. kitabı
Okunma: 15 Haziran 2020 16:13
Ahhh Josh.Üzümlü kekim.Sen okuduğum en tatlı karakterlerden biriydin benim gizemli bebeğim.O kadar sevdim ve okurken o kadar eğlendim ki hala aklıma geldikçe sırıtıyorum . Bir yayınevinde iki ceo’nun sekreterleri olan Joshua ve Lucinda,karşılıklı masalarda oturan ve birbirinden ölesiye nefret eden iki zıt karakter.Biri güler yüzlü diğeri sert adam.Biri daha anlayışlı diğerine selam bile vermeye çekinirsin.İkisinin arasındaki ezeli düşmanlık ,şirkette yeni bir yönetici pozisyonu açılmasıyla daha da sert bir hal alacaktır.Fakat ikili birlikte daha çok vakit geçirdikçe , aralarındaki ilişki beklenmedik bir şekil alacak ve en büyük aşkların nefretle başladığı klişesini yaşayacaklardır.Yada belki de bir taraf zaten delicesine aşık olduğu için bu nefret oyununun ardına saklanmayı seçmiştir. . Çerez kitaplar kalp ben.Bu tür kitaplar bana gerçekten kendimi o kadar iyi hissettiriyor ki , yaşama sevincimi geri kazandığımı hissediyorum.Bu kitabı da aslında taaa ilk çıktığı zaman almıştım ama üzerine bir termos kahve boşalınca içim acımış elim de bir daha gitmemişti kitaba.Ahh ne geç kalmışım okumakta.Ne güzel bir kitaptın sen.Klasik romantik komedilerden biriydi.Filmi de çekilecek diye duydum yakın zamanda.Ahhh gelse de tekrar tekrar düşsem bebeğime . Çerez kitap arayışındaysanız , aradığınız kitap kesinlikle bu.Alın , okuyun canlarım
Nefret OyunuSally Thorne · Yabancı Yayınevi · 20182,704 okunma