KOCAMAN BİR YIL Bir yılımı dolduralı birkaç gün oldu.Bu bir yılda çok güzel arkadaşlıklar edindim.Edindiğim bütün arkadaşlarım benim için çok değerli. Arkadaşlarım benim ailem oldu. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız.💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛🧁💛 Hermione'miz HermioneHermione 💙💜🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙🍫💜💙 Çikolata aşığı lupin varisimiz @Lupin_Varisi 🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍 Melez prensimiz @JamieSnape 🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾 Sirius'muz marlsmarls -"Hermione olmak bunu gerektirir" -"çikolata 92782919177191 yazılır 3 kere neymiş" -"Evet mesela HP" -"HP ile ilgili sorularınızı bana sorabilirsiniz" Tanıştığım herkes hepiniz iyi ki varsınız ama sizin yeriniz ayrı❤❤❤❤ Hp kadar değerlisiniz benim için ❤❤❤❤❤❤❤
··1 alıntı·
Yaaa ponçik şeyyyy 💙💙💙💙💙🍫🍫💙🍫💙🍫💙🍫💙🍫💙🍫💙🍫💙