Çekim yasasına inanmıyorsanız, yine haklısınız.
2020 16. kitabı
Okunma: 21 Haziran 2020 01:53
Gerçekten güzel bir kitaptı. Kişisel gelişim olduğunu düşünerek "The Power" adlı kitabı okuduğumda gerçekten hoşuma gitti ve ondan önceki kitaplarını okuma zorunluluğu olmadığını söylese de o kitabı yarıda bırakıp ilk kitap olan"Secret"a bakmak istedim. Evet belli bir yerden sonra ben de sıkıldım ancak ben kitapta boş şeyler anlattığını düşünmüyorum. Öncelikle çok evrensel bir yaklaşımda bulunmuş yazar, "evren" demiş. Kitapta herhangi bir din, inanca yaklaşımda asla bulunmuyor sadece "siz" diyor ve "evren" diyor. Eğer evren dediği her yerde tanrıyı düşünürseniz aslında dini kitapların anlattığı şeylerle ne kadar örtüştüğünü görüyorsunuz. Bunun dışında çekim yasasına "inanan" ve "inanmayan" insanların bu düşünceyi ne kadar gerçekçi ve mantıklı bulmasına dayanarak oylanmış sanırım kitap. Bu konuda düşük bir not almakta haklı. 10 puanlı bir kitap olsaydı yine haklı olacaktı. Çünkü sırra inanan insan sırrın gerçek olduğunda ne kadar haklıysa inanmayan insan da gerçek olmadığında o kadar haklıdır. Evren tek bir şey diyecektir: "Düşüncen benim için bir emirdir."
Felsefe
The SecretRhonda Byrne · Mia Basım Yayın · 200712,5bin okunma