2020 2. kitabı
Selam Beyza alkoc /3391 Kilometre Bu kitabı öncesinden okumuştum ve gerçekten sevdiğim kitaplar arasında olan kitabı tekrar okumak istedim ve fark ettim ki ÇOK ÖZLEMİŞİM öyle bir şekilde ki hani sonunu biliyorsun tekrar okuduğun için ama hala ilk okuduğun ki gibi hissettiklerini hissediyorsun ve o kitap harbi güzel yazılmıştır Ege ve İzmir’in hikayesi ikiside birbirinden uzak Ege fransada İzmir ise Türkiyede Bu iki karakterimizin tanışma hikayesi gelmemeyegidenadam isminde birinin (Bu Ege oluyor) İzmire ‘Artık uyu’ diye mesaj atmasıyla başlıyor (bu mesajı neden bu şekilde attığını en son sayfada Egenin anlatımı ile öğreniyoruz~Başka bir karakterin düşüncelerini hissettiklerini okumakta güzel bir hissti ayrıca~) Ege;Ege’nin gerçekten İzmiri seviyor olması onun için çabalaması ona değer veriyor olması çok güzel di her sayfayı okurken İzmiri severken ki o saf sevişi çok hoştu İzmir;Egeyi oda seviyor bazı nokta da ne kadar kendinden uzaklaştırmaya çalışsada Ege’yi başaramamıştı ondan uzak kalamamıştı hele bir sahne var İzmirin Ege için yaptığını tekrardan okuyunca duygulanıp ‘Aferin be İzmirim’ dedim Farklı bir hikaye uzak mesafe ilişkisi olmaz yürümez diyenlere aslında bir nevi cevap (Tabi herkes İzmir ve Ege gibi olamaz orası ayrı) Okuyun gerçekten konuşmalar olsun olaylar olsun duygular olsun sizi etkileyecek bir kitap olacaktır Yazım dilide gayet hoş ve akıcı şekilde okurken sıkılcağınızı zannetmiyorum 5/5
3391 KilometreBeyza Alkoç · İndigo Kitap · 201821,3bin okunma