2020 67. kitabı
Okunma: 24 Haziran 2020 10:03
Taliban'ın vurduğu degil,eğitim için mücadele eden kız:MALALA... Dünyada esitligin olması gerektiğini savunan, kızların da insan olarak değer görüp erkeklerle eşit haklara sahip olmaları gerektiğini dile getiren kahramanımız Malala. O bir Pakistan kızı.Özbeöz Peştun.Talibanin insanlara ve ülkelere neler yaptığını, sözde müslüman geçinip dini farklı yorumlayan yobazlarin insanlara ne çileler cektirdigini,hiçbir tehdide boyun egmeyen korkusuz bir insanların dünyayı nasıl güzelleştirebileceklerini anlatan çok güzel bir kitap. İlk başlarda sıksa da ortalarından itibaren aşırı derecede saran muhteşem bir kitap olmuş.İnsanlarin haksızlığa boyun eğmeden, haksızlıklar karşında cesurca durduklarinda dünyada nelerin değişebileceğini gösteren bir yapıt. Dili ve kitabın akıcılığı oldukça etkileyici.Are ara resimlerin olmasi,kahramanları görmeniz kitaba bağlanmaniza ve sizi kitabın içine çekmesine neden oluyor.Cizgi roman okur gibi akıp gidiyor bir yerden sonra.Kitabi okurken Uçurtma Avcısı ve Bin Muhteşem Güneş'i okur gibi oldum.Ayni topraklardan çıktıkları çok belli.
Ben, MalalaMalala Yusufzay · Epsilon Yayınları · 20143,821 okunma