2020 17. kitabı
Okunma: 01 Temmuz 2020 15:56
Açıkcası Nazlı bana göre çok aptal geldi kitap boyunca neden kendine eziyet ettiğini bir türlü anlayamadım. Bu yüzden başlarda nasıl bu kadar sevmişler ki bu kitabı diye düşünüyordum ama sonlara doğru sevmelerinin sebebini anladım hayır söylemeyeceğim okuyun ve görün. Kabal'ın kalemini çok merak ediyordum ve ondan okuduğum ilk kitap oldu Biri Sizi Düşünüyor. Son olmayacağına eminim çünkü serinin devam kitabının nasıl olacağını merak ediyorum. Ayrıca bir şey itiraf edeceğim kitabı almamın sebebi dış tasarımı... Gerçekten çok beğeniyorum kapağını da ayracını da... Kısacası birazcık minicik önyargılıydım ama okuduğum için pişman olmadım. Hayatımda olan şeylerden dolayı bana kattığı birkaç şey var kitabın ama normal bir hayatım olmadığı için size hayatınıza mutlaka şunu katacak diyemem. Kesinlikle okumalısınızda diyemem ama sonu beni benden aldı bilin isterim. Hiç beklemiyordum böyle bir şey olucağını çünkü açıkcası ben Nazlı'nın psikopat olduğunu düşünüyordum. Değilmiş neyse çok uzattım. Yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakalın.
00:00 Biri Sizi DüşünüyorN. G. Kabal · Ephesus Yayınları · 20208,6bin okunma