2020 44. kitabı
Okunma: 01 Temmuz 2020 22:59
Kitabı Yabancı Yayınları’nın Instagram hesabında görünce pek ilgimi çekmemişti ama takip ettiğim bir bookstagram bu seriyi aşırı övüp indirime sokunca aldım ve iyi ki almışım dedirtti. Kitaptaki baş karakterimiz olan Sophie’nin babası bir adamı öldürdüğü için hapse girmiş ve Sophie’nin tüm arkadaşları ona sırtlarını dönmüş. Sophie yalnızlığı içinde boğulurken mahalleye bir ailenin taşındığını öğreniyor ve onlarla biraz “garip” bir tanışma yaşıyor. Kitap kesinlikle güzel ve akıcıydı, bazı yerlerinde beni güldürmeyi bile başardı. Ayrıca tabii ki Luca’yı çooook sevdim. Keşke kitapta biraz daha fazla yer alsaydı. Kitaptan 1 puan kırmamın tek sebebi bazı diyalogların sonuca bağlanmamasıydı. Tabii ki her konuşmanın bir anlam ifade etmesi şart değil ancak bazı yerlerde konu açılıyordu ve orada kesiliyordu. Bunu da yazarın biraz kitabı uzatmak için yaptığını zannediyorum. Tipik genç yetişkin romanlarından ve biraz da kötü çocuk havasından hoşlanıyorsanız bu kitabı seversiniz bence. Umarım diğer kitapları daha da güzel olur ve Luca’yı daha çok görürüz.
İntikamCatherine Doyle · Yabancı Yayınları · 2017646 okunma