Harry Potter serisinden sözler-1 1-Pazar günleri posta yok.(Vernon Dursley) 2-Arkadaşlarla olmak için ne hoş bir yer.(Dobby😔) 3-Başarıyı getiren şey yanındakilerin sayısı değil inandığın şeylerin niteliğidir.(Remus Lupin) 4-Ölüler için üzülme Harry, yaşayanlar için üzül. Her şeyden önce de sevgisiz yaşayanlar için.(Albus Dumbledore) 5-Senin de benim kadar aklın yerinde.(Luna Lovegood) 6-İnanarak söylemelisin, Harry.(Voldemort) 7-Gözlerini annenden almışsın.(Severus Snape) 8-İçinizden birisi ortaya hepimizi öldürecek ya da daha kötüsü okuldan attıracak parlak bir fikir ortaya atmadan önce ben yatmaya gidiyorum.(Hermione Granger) 9-Önceliklerinin ne olduğunu tekrar düşünmeli.(Ron Weasly) 10-Sen kötü kalpli iğrenç bir hamamböceğisin(Hermione Granger) 11-Biraz risk olmadan hayatın ne tadı olur?(Sirius Black) 12-Tabii ki de senin kafanın içinde yaşanıyor Harry. Yine de bu gerçek olmadığını gösterir mi ki?(Albus Dumbledore) 13-Asa büyücüyü seçer Bay Potter(Ollivander) 14-Hepimizin içinde hem aydınlık hem de karanlık bir taraf vardır. Önemli olan hangisini seçtiğimizdir. Bizi biz yapan budur.(Sirius Black) 15-Zayıf olan sensin. Sevgiyi ya da arkadaşlığı asla bilemeyeceksin ve ben senin için üzülüyorum. 16-Mutluluk en karanlık zamanlarda bile vardır. Yeter ki ışığı açmayı unutmayın.(Albus Dumbledore) 17-Onun durduğu yerde durmaya nasıl cüret edersin? O gece ne olduğunu anlat herkese. Sana güvenen bir adamı gözünün içine baka baka öldürdün.(Harry Potter) 18-Bu iyiydi, James.(Sirius Black😔) 19-Sen bir büyücüsün, Harry.(Rubeus Hagrid) 20-Her zaman.(Severus Snape)
Ya sen beni ağlatmaya mı çalışıyon yaaa
Jahsjahshhssnaj