2020 97. kitabı
Okunma: 26 Haziran 2020 22:22
Herkese merhaba. Bugün sizlere okurken her sayfasında ayrı ayrı hayran kaldığım bir kitap yorumlayacağım. Ve büyük ihtimalle çok beğendiğim bir kitabı yorumlayamama sorunsalı ile karşılaşacağım. Bir dönem herkesin okuduğu kitap olan; Illuminae. ‼ Konu aslında çok orijinal değil. Ama içerik ve yazım stili bence bir harikaydı. O kadar dolu dolu yazılmış ki; gerçek olmadığını bilmeme rağmen birkaç defa acaba dedim. İçerisinde gizli konuşmalar, gemi planları, görev sonu raporlandırmaları, sistem hacklemeler vb. her açıdan konuyu dolduran ve hiç eksik bırakmayan bir kitaptı. Kitap 2575 yılında yaşanan galaksilerarası bir savaşı anlatıyor. Saldırıya uğrayan gezegenden hayatta kalanlar gemilere sığınıyor. Ve uzayın derinliklerinde kovalamaca başlıyor. Hem arkalarında olan savaş gemisi Lincoln’den kaçarken, hem de içerideki dost mu düşman mı belli olmayan işletim sistemi Aidan ile savaşıyorlar. Evet kitap malesef çok pahalı. Ama sizlerde benim gibi arkadaşınızdan falan bir yerlerden ödünç alıp okuma imkanınız olursa kaçırmayın derim.
IlluminaeAmie Kaufman · Pegasus Yayınevi · 20172,974 okunma