Aslında Kafes'te her şey ortalama seviyedeydi, karakterler, olaylar, hikaye, kurgu hepsi iyiydi ama hiçbiri çok iyi ya da çok farklı değildi, kitabın en beğendiğim kısmı yazarın gerilimi kurgu ile harmanlayıp okura güzel bir şey sunabilmesiydi. Kitap çok hızlı okunuyor ve sizi sıkmıyor hep bir bilinmeyen var ve bazı boşluklar doldurulması için tamamen size bırakılmış. Bu durum genel olarak iyi olsa da kitabın sonunu çok sevemedim, beni tatmin etmedi, sanki yarıda kaldı. Kitabın tek kitap olduğunu bilmesem serinin ikinci kitabını beklemeye çalışırdım. Aslında yazar seri yapsa kitap daha hoş olabilirdi, en azından sonunu böyle bitirmeseydi.
Daha fazlası için; yorumatolyesi.blogspot.com/2016/05/kafes-j...
çilek çok bir bilgim yok bu konuda ancak ikinci kitabın olabileceğine dair hiçbir bilgiye rastlamadım, bir çok okurda ikincisinin olmamasından şikayetleniyor zaten.
Feyza Nur Koca kitap mükemmel değil, beklentileriniz olmazsa,zaman geçirmek için okunabilecek güzel bir gerilim. Kurgu ve gerilim kitapta iyi harmanlanmıştı, bunlara ilginiz varsa okuyabilirsiniz. :)
Ya inanamıyorum tek kitap mı? Ben devamı olacak zannediyordum. Sanırım ağlayacağım. Ben çok merak ediyordum onların ne olduğunu. Resmen hayal kırıklığı içerisindeyim şuan.