Puan vermedi·238 syf.····Okunma: 07 Temmuz 2020 22:54 Puslu Kıtalar Atlası çok merak ettiğim bir kitaptı. Özellikle yorumlarda çok bahsedildiğinden ve yükselen bir grafik izlediğinden biraz fazla beklenti ile okumaya başladım sanırım. Ancak malesef benim beklentimi pek karşılayamadı. Genel yorumları göz önünde bulundurduğumda sorun benim beklentimin fazla olması olduğunu düşünüyorum.
Kitapta birden fazla karakter ve hepsinin ayrı hikayesi var. Aslında bu hoş olabilir ancak sayfalar ilerledikçe ha şimdi bir şey olacak ha sonra derken kitap bitti.
Ben yarıdan sonra bitirmek için ciddi uğraştım. Normalde 240 sayfalık bir kitabı bir hadi bilemediniz iki günde bitiririm ama bu kitabı 6 günde bitirebildim.
Çok fazla olumsuz yorum yazarak etkilemek istemiyorum çünkü Türk yazarların desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca bazı kitaplar içinde bulunduğumuz dönem içerisinde bizi etkilemezken başka bir zaman diliminde çok hoşumuza gidebilir. Bu nedenle ne kadar olumsuz yorum alırsa alsın her kitaba bir şans verilmesi kanaatindeyim ki Puslu Kıtalar Atlası hakkında çok fazla olumlu yorum da mevcut. Sadece bana hitap etmemiş olabilir.
Keyifli okumalar