2019 10. kitabı
Okunma: 03 Mart 2019 15:02
Bu seri. Ah bu seri beni bitirecek! Cellat'ın kalbi baştan sona kadar bitmek bilmeyen aksiyonuyla, bol ters köşeleri ve çok şaşıracağınız olaylarla muhteşem kurgulanmış serinin ikinci kitabı. İlk kitap tabi ki şahaneydi fakat ikinci kitap tam bir efsane. Üçüncü hakkında ne yorum yapacağımı bilemiyorum şimdiden. Ada ve Dawson ' un maceraları kaldığı yerden devam ediyor. Başlarda Ada'nın Kaiser'i biran önce devirmek ve Dawson ' u tekrar geri getirmek için neler yaptığını okuyoruz. Ada'nın Dawson'suz olduğu ve yaşadığı duyguları okumak o kadar güzeldi ki. Dawson ' un Ada'sız geçirdiği günleri okumak hele kalbim böyle uçtu ve uçtu. Arkadaşlık bağlarına o kadar bayıldım ki! Gavin hele o Gavin herkesin öyle bir arkadaşı kesinlikle olmalı diye düşünüyorum. Ada ile arasında abi-kardeş ilişkisi o kadar hakim ki. Hele peretha ile aralarında ki bağ... hepsi birbirinden muhteşemdi. Dawson GERİ DÖNÜYOR!! o nasıl bir geri dönüş dedim! Hiç aklıma gelmezdi o kadar eğlendim ki o sahneler de. Ki kalp mührü tamamen gidince o romantik Dawson!! Kitabın yıldızı Dawson'du kesinlikle!!!! Ada ile arasında ki aşk o kadar kuvvetli ki iliklerinize kadar ister istemez hissedip, tekrar aşık olmak istiyorsunuz. Lakin dünya da bir Dawson yok ah ah. Kitapta en çok Stone şaşırdım. Okuyunca anlayacaksınız!! Ve ben şimdiden team Stone ve Feliciaciyim. Felicia Murat'ın Kahin kardeşi ve o kadar cana yakın tatlı bir karakter ki hemen i ısınıyorsunuz. Ve ve gelelim bombaya.. Remuslar... ilk kitaba göre bu kitapta daha çok yer verilmiş. Hele Remus Kraliçesinin oğlundan bahsetmek bile istemiyorum çünkü onu da çok sevdim.da ile Remus bağlantısı devam ediyor. Akıllarda "Remuslar Ada'dan ne istiyor?" Ve ya "Ne yapmak istiyorlar?" Sorusu geliyor. Ve bunun cevabı kitapta tabiki Akira ve Amona Allah sizi kahretsin. Nefret ediyorum ama inanıyorum ki Ada bunun hesabını fena soracak. Üçüncü kitap için çok fazla beklentim var. Özellikle Dawson.
Cellat'ın KalbiBüşra Toraman · Ephesus Yayınları · 2018688 okunma
Okumak istediğim yönlendirme buydu incelemeniz çok hoş
Tutku Petek
çok teşekkür ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
Ah Dawson ❤
tam bir efsane!