2020 71. kitabı
Okuduğum en berbat tarihi aşk romanı olabilir. Kitabı bitirdiğimde karakterlere sinirlerim öyle çok bozuldu ki keşke yanlarında olma imkanım olsaydı da iki tane patlatırdım yüzlerine Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım, başlangıç kısımları öyle güzeldi ki yaşlarının küçük olmasını bile önemsemedim ama ilerleyen bölümler de Stephen'ın salaklıkları, öküzlüğü, at gözlüğü takarak dümdüz önüne bakması beni delirtti. Yaov bir insan bu kadar mı mankafa, gaddar olabilir? Adam karısının sözünü değilde etraftakilere inanıyor ya da kendi bildiğinden başka üstüne laf yok. En nefret ettiğim erkek tipi...Ortada ihanet söz konusu olduğu zaman erkek lafını çatır çutur söyleyecek ama eşine söz hakkı tanımadan yüzüne bakmayacak. Oldu! Dönem kitaplarından soğudum yemin ediyorum Sakın okumayın bu kitabı, kimse okumasın. Yazar hangi mantıkla yazdı bilmiyorum çünkü????
Gülün SözüBrenda Joyce · Pegasus Yayınları · 2016239 okunma
Ben şahsen kadından daha çok cinnet oldum yahu gıdıp en gerızekalının bile guvenmeyeceği kadına güvenmesi falan benı krızlere soktu :D genel olarak okurken defalarca kıtabı duvara fırlatasım geldı Brenda Joyce bır kac romanında bu tarz embesil kadınları yazdı onlardan kacınmak lazım şlaşlsdkajaa
b ü ş r a
O hepten ayrı bir konu adam yerin dibine sokup çıkarıyor o hala aşkım canım meleğim bir tanem 🙄 nasıl okuduk bu kitabı 😂