2020 28. kitabı
Okunma: 02 Temmuz 2020 00:15
#okudumbitti #kitapyorumu Herkese Merhaba,yeni bir yorumla ben geldim. Baş karakterimiz,bir müzede çalışan,insanlardan kendini soyutlamış,kendi halinde bir kişiliktir.Ta ki "ALODA" ile tanışana kadar.Aralarında oluşan bağ ve geçirdikleri zaman içerisinde konuştukları konular,kahramanımızı olmadık diyarlara götürecektir.👁 ✔ALODA kim ve gizemi ne? ✔Aralarında nasıl konuşmalar geçiyor? ✔Kahramanımız ALODA'da ne gördü? Fazlasıyla değişik ve bir o kadar da ilgi çekici bir kitap okudum.Matematiksel düşünceden,bilim,teknoloji,din ve dil gibi olgulara da güzel değinilmiş.Ve ayrıca kitapta,öyle güzel bir ayrıntı var ki;o da LİPOGRAMİ tekniği kullanılmış olması.Bu teknik ne mi? "O" harfi ve "0" rakamı kullanılmamış.Ve kitabın 18.sayfasının boş olması da "O" harfinin gizemi diyelim.Ayrıca kahramanımızın,dedesinin anlattığı hikâyeleri ve öğütleri okumak,bana çok büyük bir keyif verdi.Tekrar kitaba gelecek olursak...Kitap 5 bölümden oluşuyor. ✔Hayvan Saati ✔Dünya Saati ✔İnsan Saati ✔Kalem Saati ✔Tanrı Saati. Ve her bölümde,o kadar farklı içerikler var ki;okurken farklı dünyalarda dolaştım.Klasik roman tarzında ama tarihi ve bilimsel bir kitapta diyebilirim.Bu tür sevenlerin kesinlikle beğeneceğine eminim.Şimdiden keyifli okumalar diliyorum. Book•lover ❥ öncülüğünde yine şahane bir kitap okudum. İyi ki okudum. Emeğine,yüreğine sağlık canım.❤
AlodaAltar Kaplan · Alfa Yayınları · 202062 okunma