Puan vermedi·176 syf.····Okunma: 18 Temmuz 2020 13:23 .hani insan ya yaşar ya yazarmış ,acaba bu yarimkalmisliklardan dolayı mı var milyonlarca kitap ?
.kitap içinde insana kâinata,aşka sevgiye ,barışa, aileye,vatan sevgisine ,umuda,hayal kirikligina ve bir çok konuya dair dizeler kaleme alınmış bir SİİR kitabı
kitap her sayfada bir şiir olacak şekilde 152 şiir ve son kısmında siirimsiler adlı bölümde kısa vecize tarzı sözlerden oluşuyor.
.serbest nazım kullanılmış ,ahenk yer yer imgelerle yer yer kesik dize sonlariyla sağlanmış .
.ben şiir kitaplarında ya bir imgeyi güzel betimleme söz sanatlari kullanma ya da kafiye redif ve hece ölçüsü arıyorum . Yazar hece ölçüsü ile yazmamış ama betimlemeleri çok güzel kullanıp o ruhu verebilmiş ben bir çok şiir kitabına göre başarılı buldum ,keyifle okudum ve kitapligimda olduğu için çok mutluyum .
.içinde paylaşmak istediğim bir sürü şiir var ama bu bölümleri paylaşmayı tercih ediyorum :
."seven mi incitir sevgisinden
Sevilen mi incinir sevgiden
Biliyorum ;kırdım istemeden
Daha fazla incinmeden ayıralım yolumuzu "
."...
Kol kanattir her zaman yavrusuna
Büyür birlikte çocukluğu annenin "
.@demosyayinlari ndan çıkan #firdevssahin
İn kaleme aldığı @yarimkalmisliklarvar şiir kitabini @okuyanmadrup moderatorlugunde güzel bir grupla okuduk .herkese teşekkür ederim
.#siir #ask #baris #vatansevgisi #yarımkalmışlıklarvar#kitaphanim