2020 7. kitabı
Kendimle alakalı ufak tefek sorunlar yaşadığımda bana yardımcı olabilecek videolara basvururum. Yine böyle bir durumun içerisindeyken YouTube'da arayışa girdim ve Beyhan Budak ile karşılaştım. O gün bugündür takip ettiğim bir psikolog. Takip etmek için bir şeyler yaşamanız da gerekmiyor aslında. Videoları hayata karşı ciddi boyutta farkındalık aşılıyor. Bir terapi odasındasınız ve baş başa terapi yapıyorsunuz gibi samimi Beyhan Bey. Videolarına devam ederken kitabı olduğunu duydum. Uzun zamandır da fırsat bulup okumak istiyordum ve sonunda okudum Mükemmeliyetçiliğe dair bir kesit var kitabında. Hep bir kitap yazma hayali içindeymiş ama ya istediğim gibi olmazsa, ya begenilmezse, hatasız olmalı gibi düşünceler dolayısıyla ertelemiş. Bu durumdaki yanlışı fark ettiğinde başlamanın uygun zamanı yoktur, başlamak için uygun zaman bulunduğun zamandır ilkesiyle başlamış yazmaya. Ve bu kitap ortaya çıkmış.Kendinden de örnekler bulabileceğiniz bir kitap. Danışanlarının hikayelerini kurgulayıp kitabına işlemesi çok faydalı olmuş diye düşünüyorum. Yaşadıklarınızı okumanız, ardından Beyhan Bey'in bu duruma sunduğu çözümler epeyce işe yaradı bende. Dediğim gibi okumak için illa bir şeyler yaşamanız da gerekmiyor. Beyhan Bey'le sohbet etmek için bile okuyabilirsiniz. O derece güzel ve samimi bir dil.
Kendine İyi Davran Güzel İnsanBeyhan Budak · Destek Yayınları · 201912,9bin okunma