Puan vermedi·352 syf.····Okunma: 10 Temmuz 2020 02:41 Bir Sebastian Fitzek kitabı daha bitti yine heyecan, gerilim ve hayretler içinde geçen sayfalar. Zekice bir kurgu yine hayran kaldım Yazar sizi kitaba bağlamayı biliyor ve son derece acımasız bu konu da ayrılamıyorsunuz kitaptan. İstemiyorsunuz da kitabın ruh hali gibi herşey karmakarışık aynı zaman da herşey yerli yerinde sürükleyicilik baştan sona hissediliyor okuyun efenim
--Konu itibariyle;
Marc Lucas evsizlere, düşkünlere yardim eden bir derneğin kurucusudur. Bir gün kayınbabasından dönüşte kaza yaparlar. Kaza sonrası eşinin öldüğünü öğrenir üstelik eşi hamiledir.
--Marc kaza esnasında yaptığı hata yüzünden kendini affetmemektedir. Bir gün bir dergi de en kötü anınızı unutmak istermisiniz diye bir haber görür iletişime geçer.
--Bu merkezin bulunduğu yere gider doktorlarla görüşür ama herhangi bir işlem yapmadan çıkar,kendi iş yerine gider lakin iş yerinde kendisini marc lucas olarak tanıtan başka biri vardır Telefon ile sekreterini aramak ister ancak hiç numara yoktur Kendine ait evde eşine benzer biri vardır ama eşi onu tanımaz. Marc Lucas ne yapacağını şaşırmış halde doktorun yanına tıp merkezine gider ancak yine şoktadır tıp merkezinin yeri boş bir arazidirarka arkaya şiddetli şoklar devam edecektir devamını kitabımıza bırakalım efendim yine tavsiye ederim tabii okuyunuz