Merhabalar herkese bugün aslında birçoğunuzun ilgisini çekeceğini düşündüğüm bir kitap önerisiyle geldim. Bugün size Yavuz Yörükoğlu’nun kaleme aldığı “Doktor Mutfakta” adlı kitaptan bahsedeceğim. Tahmin edersiniz ki kitabımızın ana teması sağlıklı yaşam. Özellikle diyette olan veyahut başlayacak olan arkadaşlarımızın bu süreci daha bilinçli ve daha sağlıklı bir şekilde geçirebilmeleri adına güzel bir kaynak olduğunu düşünüyorum. Yazarımız vücudumuzdaki yağlardan, vitaminlerden, minerallerden bahsederek onlar hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlamasının yanında ekmek tüketiminden öğün sayımıza kadar birçok konuyu ele alarak bireyin kendi vücudunu tanımasını ve buna göre beslenme düzenini belirlemesini hedeflemiş diye düşünüyorum. Kitap bu bağlamda iki bölümden oluşuyor diyebilirim. Önce sağlıklı yaşam adına bilgi edinip daha sonra bunları hayatınıza uygulayabilmeniz adına kitabın ikinci kısmında sizi oldukça sağlıklı ve lezzetli yemek tarifleri bekliyor olacak. Şunu özellikle belirtmeliyim ki okurken hiç zorlanmayacak aksine bi yerlere not almadan duramayacaksınız. Dili oldukça anlaşılır hiç kuşkunuz olmasın.. Dolu dolu bir kitap daha okumuş oldum bu alanda öneri isteyen arkadaşlara gözüm kapalı öneriyorum inceleyeceklere de şimdiden keyifli okumalar diliyorum..