2020 34. kitabı
Okunma: 03 Ağustos 2020 13:08
Jack abi sen naptın ya ... Jack London un kalemiyle ilk kez tanıştım ve ilk görüşte aşk diye buna derler sjsjs neyse sululuk yapmadan konuya girelim: Romanımız kurtların gözünden tabiatı, yaşam döngüsünü, ekosistemi ve en önemlisi hayvanların insanlara bakış açısını çok başarılı yansıtmış;yani jack abinin hayatında bu hayvanların yaşadığı yerlere seyehat var ama onlarla beraber mi yaşadın abi, o kadar detaylar var ki (içeriğe girmicem biraz merak edin) romanda sanki jack abi kurt olarak yaşamış gibi ;kurt olmıyan bilemez hesabı..yani böyle anlatımından dolayı tebrik etmek lazım yazarı. Betimlemeler çok güzel;kurgulama çok iyi ,olay örgüsü müthiş elinizden bırakamıyorsunuz benim geç bitirmemin sebebi işlerimin acayip yoğun olması ama bayramda bile okudum yani o derece. Akşamları çayınızla beraber (içinde; kontların,kızıl derililerin , vahşi kurtların, sinsi vaşakların,nerdeyse evrim geçirmiş köpeklerin,madencilerin ve daha bir çok büyüleyici nesnenin) bulunduğu güzel bi hikaye dinlemek isterseniz tam size göre
Beyaz DişJack London · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202095,5bin okunma