Hey genç! Lütfen soru sorar mısın?
Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz🙂 anonimsin.com/RemusLupin
··19 alıntı·
-Aaaaa nasıl sev i yazarsınnn Sildim. Sırf 6-7 karakter içinden en az sevdiğim Snape olduğu ve onu yazdığım için tepki göreceğim aklıma gelmezdi, Snape'i sevmeme rağmen
-1k'da en sevdiklerin? Öhöm öhöm, Siri, Jamie, Miss Glass, Baş Civcivcik, Elmalı Kurabiye, Rothy, Yani,
marls
marls
@JamieSnape https://1000kitap.com/mariabennett @Slytherinli_biri @sileneoliveira
Yuvi
Yuvi
Nina Evans
Nina Evans
Ve etiketleyemediğim knklar💙🍫
-Asosyal olmaktan gurur duyuyor gibisin? Ben senin yerinde olsam utanırdım yazık. Hiç kimseyle arkadaş olmamak kötü bir şey olmalı Gurur duymuyorum. Sadece kendimi kabullendim. Biraz anlamaya çalış- üzgünüm bunu yapmak için beyin gerekiyordu değil mi =/
-Peki bu bekleyiş ne zaman son bulacak?¿ İnsanlar gökkuşağının sonundaki hazineye ulaştığında..
-Lupin varisi ne demek şimdi biz hep slytherin varisi diye gördük ama yani lupin bir insan ismi sonuçta mantığını ögrenmek isterim sonuçta bir şey düşünerek bunu kullanıcı adın yapmışsındır :) Öncelikle, Lupin bir isim değil, bir soyisim. Lupin Varisi ise Lupin ailesinin soyundan gelenlere denir. Terimi ilk kullanan olabilirim bilmiyorum. :) yanlış biliyorsam aydınlat lütfen.
-m.youtube.com/watch?v=qUjId8-... Cjekxhkwhxkejd Jsjshdjshsksbssj
-Knk beni hiç kimse sevmiyor... Pardon da! Ben ne güne duruyorum burda?! Neyim ben kapı paspası mı? Ben seviyorum seni. Sen de kendini sev bence. Yoksa kendine yazık edersin. Senin gibi harika birini sevmeyenlerin kendi ayıbı. Kendileri kaybediyor. Onların seni sevemeyecek kadar bencil olmaları onların sorunu. Şimdi, aynanın karşısına geç, ve seni seven insanların olduğunu, onlardan daha önemlisi kendini sevdiğini kendine söyle. Ve öyle içten gülümse ki, ayna bile kıskançlıktan çatlasın. Ben seni tahmin edemeyeceğin kadar çok seviyorumm kankam 💙