Puan vermedi·240 syf.··Beğendi
· Herkese Merhaba
Kitabı bayramdan önce bitirdim ama paylaşımı bayram dolayısıyla bu tarihe kaldı Sizin tatiliniz nasıl geçti? Bu süreçte kitap okuyabildiniz mi?
Ben biraz kitaplarımdan ayrı kaldım ama hızlı bir başlangıç yapıp telafi edeceğim bunu
#kitapyorumu
Elimizde içinde hiç O harfi olmayan bir roman var; başlığı hariç: ALODA
Kitap öncelikle 5 bölümden oluşmaktadır. Bu bölümleri yazar; Hayvan Saati, Dünya Saati, İnsan Saati, Kalem Saati ve Tanrı Saati olmak üzere 5 bölümde toplamış kitabı.
Kitabı ilk açtığımızda çeşitli şair ve yazarlardan alıntılar görmekteyiz, bir önceki kitabında olduğu gibi.
Başkahraman, özünde hep aynı şeyleri yapıp durmaktan bıkkın bir adam... Yazar başkahramanın hissettiklerini, yaşadıklarını betimlemelerle çok güzel aktarmış bize.
Betimlemeler ile kitabı süslediğini görmek çok güzel. Bazen benim başım betimlemeler ile belada olabiliyor ama bu kitapta öyle bir sorun ile karşılaşmadım.
Kitaptan bir alıntı yapmak gerekirse, "Söylendiği gibi zamanın iki yüzü vardı, uzunluğunu güneşin seyri, kalınlığını ise tutkular belirledi."
Kitapta çeşitli geleneksel ve mitsel hikâyelere yer verilmiştir.
Her bölümün sonlarında teknolojik buluşların tarihçeleriyle de karşı karşıya oluyoruz.
Farklı bir kitap ve anlatım... Ben severek okudum. Yazarımıza kitaplar için teşekkür ederim ve başarılar dilerim. Yolu açık olsun