2020 120. kitabı
Herkese Merhaba⁣ Kitabı bayramdan önce bitirdim ama paylaşımı bayram dolayısıyla bu tarihe kaldı Sizin tatiliniz nasıl geçti? Bu süreçte kitap okuyabildiniz mi? ⁣ Ben biraz kitaplarımdan ayrı kaldım ama hızlı bir başlangıç yapıp telafi edeceğim bunu ⁣ •⁣ #kitapyorumu⁣ Elimizde içinde hiç O harfi olmayan bir roman var; başlığı hariç: ALODA⁣ Kitap öncelikle 5 bölümden oluşmaktadır. Bu bölümleri yazar; Hayvan Saati, Dünya Saati, İnsan Saati, Kalem Saati ve Tanrı Saati olmak üzere 5 bölümde toplamış kitabı.⁣ Kitabı ilk açtığımızda çeşitli şair ve yazarlardan alıntılar görmekteyiz, bir önceki kitabında olduğu gibi.⁣ Başkahraman, özünde hep aynı şeyleri yapıp durmaktan bıkkın bir adam... Yazar başkahramanın hissettiklerini, yaşadıklarını betimlemelerle çok güzel aktarmış bize. ⁣ Betimlemeler ile kitabı süslediğini görmek çok güzel. Bazen benim başım betimlemeler ile belada olabiliyor ama bu kitapta öyle bir sorun ile karşılaşmadım. ⁣ Kitaptan bir alıntı yapmak gerekirse, "Söylendiği gibi zamanın iki yüzü vardı, uzunluğunu güneşin seyri, kalınlığını ise tutkular belirledi."⁣ Kitapta çeşitli geleneksel ve mitsel hikâyelere yer verilmiştir. ⁣ Her bölümün sonlarında teknolojik buluşların tarihçeleriyle de karşı karşıya oluyoruz.⁣ Farklı bir kitap ve anlatım... Ben severek okudum. Yazarımıza kitaplar için teşekkür ederim ve başarılar dilerim. Yolu açık olsun
AlodaAltar Kaplan · Alfa Yayınları · 202062 okunma
Güzel bir yorum olmuş canım emeğine sağlık