2020 18. kitabı
kirke'nin hikayesini çok uzaklarda aramayın,kafanızı kaldırıp çevrenize bakın, nerde bir yaşama mücadelesi veren Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadın varsa işte o kirke'dir . Kirke sen kesinlikle muhteşem bir kadınsın kadınların iç sesin o güçlü karakteri okuyupta etiklenmeyecek kimseyi tanımıyorum mitoloji'ye Ilgi duymuyorsanız bile sizi kesinlikle mitoloji ye ask edecektir. Mitoloji hakında çok bilginiz olmaması da sıkıntı değil arkadaki sözlük sayesinde hic sıkıntı çekmeden su gibi okunuyor. Kirkenin gücüne ask olmamak elde değil kitabı okurken bitmesin diye yavaş yavaş okuyorsunuz kirkenin her seferde hayata yeniden tutulmasına hayran kalıyorsunuz. Kirke 'ilk büyüsünü ask için yapan . Dürüstlüğü sayesinde sürgüne gönderilen Yasadıgı her zorlukta dimdik duran her zoruluktan tek başına kalkan . Yasadıgı her aşkta bir sarsıntıya uğurayan fakat hiç bir zaman yılmayan kadın seni hiç bir zaman unutmayacağım. Okumanız öneririm. "Ona ne zaman cadılık öğretmeye çalışsam ilgisiz kalırdı çünkü cadılık dünyayı değiştiriyordu oysa o dünyaya ait olmak istiyordu. "
Ben, KirkeMadeline Miller · İthaki Yayınları · 202444,3bin okunma