2020 54. kitabı
Okunma: 06 Ağustos 2020 20:31
P.İ.D.- Nehir Ünivar . Son derece akıcı ve sürükleyici bir kurgu ile yazılmış olan kitabımız psikolojik vakaların yaşadığı ruhsal çöküntülere neler hissettiklerinden tutunda düşüncelerine hâl hareket ve davranışlarına yansıyan etkilerini bir kurgu eşliğinde sıkılmadan aksine merak ederek ve heyecan duyarak öğrenmemizi sağlıyor. 88 sayfadan oluşan kitabımız her çevirdiğiniz sayfada sizi daha sabırsız ve daha meraklı olmaya sürüklüyor. Çerezlik dediğimiz kitaplar gibi hızla okunup bir çırpıda bitiyor. Tabi siz bitsin istemiyorsunuz oda başka :)) . Çok severek çok beğenerek okuduğum bu güzel kitapla ve yazarımızın kalemiyle ilk kez tanışıyorum. Yanılmıyorsam yazarımızın da ilk kitabı ve buna rağmen böylesi akıcı, sürükleyici ve bilgi dolu olması beni hem şaşırttı hemde çok mutlu etti. O nedenle yazarımız Nehir Ünivar 'ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Kaleminiz daim okurunuz bol olsun.. . #KitaptanAlıntı "Sanki sonu yokmuş gibi yaşarız bazı şeyleri, hiç bitmeyecekmiş gibi. Bizim için kötü veya iyi şeyleri. Sonsuzluk kavramı bazen korkutur bazen de güzel gelir, örneğin mutlu olduğumuz zamanlar hiç bitmesin isteriz. Ama mutsuz olduğumuz ya da acı çektiğimiz zamanların sonsuz olduğunu düşünmek bile tüyler ürpertiyor." . . . Psikolojinizin hep yerinde olduğu sağlıklı günler diliyorum. . . . . . . #okudumbitti #neokudum #pid #tilkikitap #birpsikolojihikayesi #nehirünivar #okumak #kitapsever #kitapkurdu #kitaplakal #kitaptavsiyesi #kitapyorumu #kitaplarım #kitapönerisi #bookstagram #kitaptanalıntı #kitapkahve #önerikitap #tavsiyekitap #books
P.İ.D.Nehir Ünivar · Tilki Kitap Yayınları · 202013 okunma