2020 43. kitabı
#pid #yorum Herkese merhabalar... Sizlere harika bir kitap yorumu ile geldim. Eminim birçoğunuz benim gibi bu kitabı daha önce görmedim, okuyunca da keşke daha önce okusaydım diyeceksiniz... Yazımı, anlatımı, değindiği noktalar gerçekten şahaneydi. Keşke daha da olsa okusam dedim. İnce olsa da içeriği ile sürükleyici bir kitap. Gerçekten de arka kapakta yazıldığı gibi okuyucuya açık bir anlatım sunuyor. Açık, yalın ve de merak uyandırıcı. Ne zaman başladım ne zaman bitirdim anlamdım. Yorum yapmadan önce kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. Ben fazla detaya girmeden yorum yapacağım çünkü kitabın büyüsü bozulmasın... Bir Psikoloji Hikayesi... Psikiyatr Doktor Louis bulduğu ilaçları bir denek üzerinde yapmaktadır. Bu kişi de Leo 'dur. Denek olmayı ise sevdiği kız Valeria' nın hastalığından kurtulması için kabul etmiştir. Bir çok hastalık için geliştirdiği (panik atak, şizofreni, depresyon, kişilik bozukluğu,...) iğneleri de Leo' nun vücuduna enjekte etmekte. Bunu da kontrollü şekilde yapmaktadır. Bu ilacı uygulamadan önce de yapacağı ilacın yan etkilerini, sebeplerini anlatmaktadır. Burada sizi çok güzel bilgiler bekliyor. Merakla okudum. Okurken öğreten bir kitap. Valeria ile doktor arasında da bir bağ vardır. Leo kadar doktor Louis de Valeria 'yı kurtarmak ister. Louis' in geçmişi ise onları bırakmaz. Ve yine geçmişte bulduğu bir ilaç insanlık için son derece tehlikelidir. Bunun panzehiri de yine ondadır. Louis geçmişinden kurtulabilecek mi? Valeria sağlığına kavuşacak mı? Leo bu deneylerden nasıl etkilenecek? Kesinlikle ve kesinlikle okumanızı tavsiye ederim.
P.İ.D.Nehir Ünivar · Tilki Kitap Yayınları · 202013 okunma