2020 87. kitabı
Merhabalar Bugün sizlere Dünya Klasiklerinden #jacklondon #beyazdiş eseri ile geldim... Moderatörlüğünü @kitapkokusu_ve_ben arkadaşımın üstlendiği @okuryazaryayinevi 'nden çıkan kitabımı #zeynepleokuyorum diyerek okudum... Sizlerden de okuyan bir çok okuyucu olmuştur. Bende okumanın tekrarını @okuryazaryayinevi kalitesinde tekrar yaşadım. . .Jack London, bu kitabında hayatta kalma, sert doğa koşullarıyla mücadele ve insan hayvan ilişkileriyle ilgili anekdotlar aktarmaktadır. Korku ile güven, sevgi ile nefret, iyilik ile kötülük duyguları arasında sürekli gidip gelen Beyaz Diş, bu kavramların temelinde günümüz medeniyetinde de karşımıza çıkan düşüncelerin bir yansımasıdır. Hayatın acımasızlığı ve yalnızca güçlü olanın hayatta kalabileceği fikri üzerinde şekillenen ancak asıl olarak sevginin tüm kötülükleri ortadan kaldıracak büyük bir güç olduğunu anlamamızı sağlayan bir öyküdür... .İnsanın insanla ve doğayla olan mücadelesini destansı boyutlara ulaşmış bir eser . Okumanızı tavsiye ederim.
Beyaz DişJack London · Okuryazar · 095,6bin okunma