Oyuncu, beni hayal kırıklığına uğratan bir kitap oldu. Yazarın ilk En Güzel Hatam kitabını okuyup bayılmıştım, haliyle beklentim bunda yükselmişti ister istemez. Maalesef beklentimi hiç karşılamadı. Buna yazarın en iyi kitabıyla tanışmam da neden olabilir belki. Duyduğuma göre diğer kitaplarına göre daha duygu yoğunluğu olan bir kitap, En Güzel Hatam. Yani benim kitaplarda en sevdiğim ve çok aradığım etken. Duygu yoğunluğu.
Kitabı okurken erkek karakterin eski sevgilisinin ağzından anlatılan bölümleri ciddi anlamda sevmedim üstelik. Ne gerek vardı? Ayrıca kitapta bolca erkek karakterin dış görünüşünden bahsedilirken kadın karakterin görünüşünü doğru düzgün öğrenemiyoruz bile. Tanışmalarında adam için kızı diğerlerinden ayıran şeyi de bilmiyoruz. Ne ara kızı beğendi, sevdi? Tasvirler ve duygular çok yetersizdi bana kalırsa. Başrollerin arasında olmasını istediğim duygu yoğunluğu erkek karakterin geçmişinde vardı. Belki Brody’in eski sevgilisine bu kadar yer verilmeseydi kitabı sevebilirdim ama kızı resmen gözümüze gözümüze sokmuştu yazar. Kitabın benim için en büyük artısı akıcı olmasaydı. O da tasvirlere vs girilmeyince doğal olan bir şey oluyor galiba ama Vi kitapları genel olarak su gibi akıp gidiyor. Kitabın son bölümünü sevdim. Kitabı okuduktan sonra almasaydım da olurmuş demekten kendimi alamadım ne yazık ki... Kitabı ilk bitirdiğimde üzerinde durmamıştım hiç, fakat zamanla düşündükçe çok fazla gözüme battı... Birkaç saat içerisinde okunacak yetişkin türde çerezlik kitaplar seviyorsanız şans verebilirsiniz.
Kısaca konusundan bahsedeceğim. Delilah, bir spor spikeridir. Maç sonrası soyunma odasına Brody Easton, yani esas oğlan ile röportaj yapmaya gider. Brody’in belindeki havlunun yere düşmesiyle hikâyenin aslı başlıyor.