···Okunma: 14 Ağustos 2020 17:20 Ahh ahh elif şafak yine harikalar yaratmış okurken çok keyif aldığım bir elif şafak kitabı daha oldu, nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum kitap içinde hayata dair çok şey var beni oldukça derinden etkileyen konular şunu söylemeliyim ki kitap oldukça akıcı nasıl ilerlediğinizi anlamıyorsunuz, ve o harika kadın leyla hayatın sillesini yemiş ama içindeki umudu asla kaybetmeyen koca yürekli leyla ve tabi onun birbirinden farklı beş kadim dostu, aralarında hayran kaldığım tabikide nostaljik nalan :) sen ne deli bir kadınsın ya (okuyanlar anlıycaktır) kitabın ilerleyen bölümlerinde oldukça traji komik bir olay yaşanıyor yazar burları okadar iyi anlatmış ki o olay sırasında gergin bir ortamda beş kadim dostun bazı diyaloglarında gülmeden edemedim, şunu söylemeliyim ki farklı olan ötekileştirdiğimiz hatta anlamadığımız insanlardan kortuğumuz gerçeğini bir kenara bırakabilmek için bu kitap okunabilecek bir adım olabileceğini düşünüyorum :) herkese bol okumalı günler dilerim kitap kurtları ;)