2020 1. kitabı
Baş kadın karakterde ısınamadım biraz salağın önde gideni git adama açıl reddedilmekten korkma yoook kadın el bebek gül bebek büyümüş ama aşk konusuna gelince mallaşmadı değil hikaye aslında şu uzun lafın kısası kadın genç bir kızken karşı binasında yazar bir adam oturmaktadır genç kızla öyle merhabası yok denilebilir zaman gelip geçiyor vsss vss falanderken adamla sonunda karşı karşıya gelir lakin adam karşı binadaki kız olduğundan bile haber yoktur eğlenirler geceyi birlikte geçirirler bu böyle sürekli devam eder kadın ortalıkta görünmez bir süre sonra adama mektup yazar mektup şu şekilde başlar sana beni hiç tanımamış olan sana şekildedir ve kadın adama söyleyemediklerini mektupta söylemiştirKadının adamdan çocuğu oluyor birde kadın bir çok erkekle ilişkisi oldu ama adamı asla unutamadı. [Baştada dediğim gibi kadının söyleyecek cesareti yok reddedilme korkusu var]. Kitabı öneririm 10 üzerinden 7.5
Bilinmeyen Bir Kadının MektubuStefan Zweig · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2022266,4bin okunma