2020 68. kitabı
Whiskey Creek serisi 3. Kitabını bitirdim. Kitap güzel başladı severek okudum ama ana karakterler Levi ve Callie ne zaman tam bir ilişkiye başladılar o zaman bir etkisini kaybetti. Aralarındaki duyguyu istediğim gibi hissedemedim. Hafiften dram içerikli olduğunu söyleyebilirim. Ama kötü değil kendini okutuyor. Yazarın bundan önce okuduğum 2 kitabını daha çok sevdim. . xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Whiskey Creek’te yaşayan Callie, aylar önce karaciğer yetmezliği olduğunu öğrenir ve eğer uygun donör bulunamazsa yaz bitmeden hayatını kaybedecektir. Ailesi dahil hiçbir arkadaşına durumu açıklamadığı gibi büyükannesi ve büyükbabasının çiftliğinde köpeğiyle beraber son zamanlarının tadını kimseyi üzmeden huzurla yaşamaya kararlıdır. Ta ki gecenin bir vakti kapısına yardım isteğiyle dayanan yaralı bir yabancı gelene kadar. . Yabancıya yardım etme isteği bi şekilde içinde bulunduğu durumu daha katlanır hale getirmiştir. Ev ve iş e ihtiyacı olan bu yabancıya ambarının tamiratı karşılığı istediğini verir. Zamanla arkadaş olsalarda ikisinin birbirlerinden sakladıkları önemli sırları vardır. Callie, hastalığından bahsetmezken, Levi’de geçmişini, gerçek kimliğini ve polislerle olan sorununu ondan saklamaktadır. Ama düşündükleri gibi hiçbir şey gizli kalmaz. Gerçekler yavaş yavaş açığa çıktığında gitmek mi daha zor yoksa kalmak mı ? Okuyup öğreniyoruz xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
İçimdeki YazBrenda Novak · Martı Yayınları · 2020173 okunma